MAEX voor fondsen

Het aantal maatschappelijke initiatieven in Nederland neemt jaarlijks toe. Initiatieven en fondsen kunnen elkaar niet altijd vinden. De meeste initiatieven leveren verschillende maatschappelijke waarden, soms zitten die waarden "verpakt" en soms is het lastig elkaar te vinden omdat andere termen worden gebruikt. Vaak gaan met het vinden, beoordelen en toekennen de nodige transactietijd en kosten gepaard. MAEX biedt fondsen een aanvullende manier om makkelijker te matchen en samen te werken met initiatieven.

MAEX helpt met:

 
White label Maex
Ter ondersteuning van de activiteiten van uw fonds kan een eigen MAEX met naam van uw fonds, uw look & feel en keuzefilters gekoppeld worden aan uw site. Alle initiatieven die u steunt worden zichtbaar met de waarde die ze leveren. De impact van uw donaties wordt zichtbaar!
Portefeuille analyse
MAEX beschikt over unieke en actuele data van initiatieven. U kunt een analyse laten maken van de door u gesteunde initiatieven over de impact die is gerealiseerd (mede) door uw steun.
Beleggingsadvies
Passend bij de doelstellingen van uw fonds, matcht MAEX initiatieven die vaak diep in de haarvaten van de samenleving werken en op het eerste gezicht mogelijk niet matchen met uw doelstellingen. Het waardeweb op de MAEX profielen maakt de vaak meervoudige waarde die initiatieven leveren zichtbaar. 
Meetups en presentaties
Samen met partners verzorgt MAEX, initiatief van Kracht in NL, meetups om MAEX initiatieven te versterken. Daarnaast kan MAEX op uw bijeenkomsten presentaties/ workshops geven over de waarde en de behoeften van de sector van maatschappelijke initiatieven.  

ervaringen

"Fondsen kunnen vrijplaatsen creëren voor burgers, bedrijven en overheden. Initiatiefkracht gebundeld in de MAEX schept gezamenlijk 'vermogen' voor een gezonde samenleving."

Ignaz Anderson
Directeur Iona Stichting

"Zin in een positief geluid uit de samenleving Open de Maex biedt een caleidoscoop van kleinschalige maatschappelijke initiatieven die meerwaarde creëren voor hun directe omgeving."

Marie José Tiemstra
Bestuurder Stichting Zonnige Jeugd

Copyright © 2009-2017 Maex

Algemene Voorwaarden